Diamentowa Patelnia – Konkurs i Targi gastronomiczne w kwietniu w Rzeszowie

Interesujesz się gotowaniem, lubisz dobrze zjeść, szukasz wyjątkowych produktów na stół wielkanocny? Diamentowa Patelnia jest właśnie dla Ciebie!

Telewizja Rzeszów na Żywo 7 i 8 kwietnia 2017 roku zaprasza do Hotelu Bristol Tradition & Luxury w Rzeszowie. To tam odbędą się pierwszy na Podkarpaciu Międzynarodowy Konkurs Sztuki Kulinarnej, połączony z Targami Dobrego Smaku, podczas których zaprezentowana zostanie szeroka oferta firm z branży gastronomicznej.

Kucharze w dwóch kategoriach: Uczeń/Amator (piątek) i Profesjonalista (sobota), rywalizować będą o „Diamentową Patelnię”, nagrody pieniężne i rzeczowe. 

Podczas dwudniowego „show” będzie można zobaczyć wyróżniających się kucharzy z Polski i zagranicy rywalizujących w przygotowywaniu potraw. W godzinach 10:00-18:00 w piątek i sobotę na stoiskach wiodących firm z branży gastronomicznej, będzie można nabyć i zamówić świeże produkty na stół wielkanocny, wędliny, ciasta i inne. Stoiska wystawców zajmą niemal 500 metrów kwadratowych. Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny.

Aby wziąć udział w konkursie, należy zapoznać się z regulaminem i szczegółami zamieszczonymi na www.rzeszownazywo.pl oraz wysłać zgłoszenie na kulinarny@rzeszownazywo.pl.

Organizator zaprasza do współpracy firmy oferujące:

  • żywność (producenci: wędlin, przetworów mlecznych, produktów mrożonych, przypraw i innych)
  • sprzęt (wyposażenie kuchni, urządzenia kuchenne – małe i duże agd itp.)
  • inne (pozostałe elementy/produkty niezbędne w gastronomii)

Szczegóły współpracy i informacje dodatkowe: kontakt@rzeszownazywo.pl. Współorganizatorami wydarzenia są: Procarpathia – Krzysztof Zieliński, Podkarpacka Akademia Kulinarna – Jacek Świerk oraz Ambasador Marki Podkarpackie Smaki i Kulinarnego Szlaku Podkarpacia – Marcin Purgacz.

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o