Lato w pełni, więc każdy z Nas szuka jakiejś ochłody. Dzisiaj zapraszam wszystkich na letnie deserki na zimno. Są szybkie, proste i bardzo pyszne.
Składniki (8-10 porcji):
2 budynie śmietankowe
puszka brzoskwiń (sok z brzoskwiń będzie potrzebny do serka)
borówki (owoce do wyboru)
1-2 galaretki
serek mascarpone
opakowanie okrągłych biszkoptów
Budyń przyrządzić według przepisu na opakowaniu, rozlać do pucharków i zostawić do ostygnięcia. Borówki rozłożyć na budyniu. Galaretki przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, a następnie tężejącą wylać na owoce. Serek mascarpone zmiksować z połową soku z brzoskwiń. Rozłożyć do pucharków. Brzoskwinie pokroić i wraz z biszkoptami udekorować deserki.
Smacznego!









![W deszczu czy w słońcu – reggae w Rzeszowie zawsze się uda! [FOTO i 360]](https://mlodzi.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2018/06/DSC_9133-218x150.jpg)
![Neringa Siaudikyte zwyciężczynią Rzeszów Carpathia Festival 2018 [FOTO]](https://mlodzi.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2018/05/DSC_8944-218x150.jpg)
![Barwny Korowód na rozpoczęcie KultURaliów [FOTO][KONKURS]](https://mlodzi.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2018/05/33404525_1975414919436682_8727741667118940160_o-218x150.jpg)
![V edycja konkursu „Student ma talent” zdobyta przez Ewę Siembidę i Tomasza Jachyma [FOTO]](https://mlodzi.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2018/05/DSC_8481-218x150.jpg)
![Kariera IT z dużym sukcesem [FOTO]](https://mlodzi.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2018/05/IMG_6053-218x150.jpg)
















