Dziś zapraszam Was na sałatkę z selerem naciowym, żurawiną i kurczakiem.
Składniki:
- 2 selery naciowe
- 100 g żurawiny
- 2 piersi z kurczaka
- przyprawa kebab-gyros
- sos włoski

Sposób wykonania:
Seler umyć i pokroić na małe kawałki. Piersi z kurczaka pokroić, obtoczyć w przyprawie, usmażyć i wystudzić. Żurawinę sparzyć wrzątkiem przez około 5 minut. Sos włoski sporządzić według przepisu na opakowaniu. Seler i kurczaka układać warstwowo w salaterce, wierzch posypać żurawiną i polać sosem.









![W deszczu czy w słońcu – reggae w Rzeszowie zawsze się uda! [FOTO i 360]](https://mlodzi.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2018/06/DSC_9133-218x150.jpg)
![Neringa Siaudikyte zwyciężczynią Rzeszów Carpathia Festival 2018 [FOTO]](https://mlodzi.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2018/05/DSC_8944-218x150.jpg)
![Barwny Korowód na rozpoczęcie KultURaliów [FOTO][KONKURS]](https://mlodzi.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2018/05/33404525_1975414919436682_8727741667118940160_o-218x150.jpg)
![V edycja konkursu „Student ma talent” zdobyta przez Ewę Siembidę i Tomasza Jachyma [FOTO]](https://mlodzi.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2018/05/DSC_8481-218x150.jpg)
![Kariera IT z dużym sukcesem [FOTO]](https://mlodzi.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2018/05/IMG_6053-218x150.jpg)















